Contact

Jan Willem van Elten
0625108857
Driebergen
Productontwerper met twee voeten op de grond en een blik op de toekomst;Ik streeft naar een minimalistisch en toegankelijk ontwerp met een eigen identiteit

Het mooiste van productontwerpen vind ik iemand blij maken met datgene wat ooit begon als een gedachte in je hoofd; van een idee tot een stoel of tafel waaraan men leeft en waar herinneringen gecreëerd worden. Als product ontwerper streef ik naar een toegankelijk ontwerp met een eigen identiteit; “een allemansvriend met karakter”

Collecties ontwikkel ik voor me zelf of in opdracht van labels zoals; Borek, Max & Luuk, Yoi-outdoor furniture en Mline. Daarnaast ondersteun ik interieurarchitecten op freelance basis.
In 2O2O heb ik – tijdens de eerste lockdown – mijn eigen product LEAFIES gelanceerd. Ik zocht naar een laagdrempelige manier om iemand een hart onder de riem te steken en op afstand steun te bieden. Als ontwerper was ik al langer op zoek naar een kunstbloem of -blad zonder direct een één-op-één kopie te maken van iets wat de natuur velen malen beter kan. Ik zocht naar de abstractie van het blad met de mogelijkheid het organisch te maken. En dat resulteerde in LEAFIES.

meer informatie of samen werken? ik hoor het graag.
verzenden
Bedankt voor u bericht.
JWvE
is aangesloten bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers
Back to Top